We springen op de (fiets)kar van de toekomst

We springen op de (fiets)kar van de toekomst

Fietsend van deur-tot-deur. Zo bezorgen we onze kleine bestellingen en bestellingen met korte lengtes. Vroeger bolden we met onze vrachtwagen of bestelwagen tot jouw deur; nu fietsen we voor die bestellingen met onze cargobike richting een groene toekomst. Zo leveren we onze houtproducten duurzaam, snel én veilig. Binnenkort ook bij jou?

Je zag hem vast al eens voorbijzoeven op het fietspad. Je koerier bezorgde er misschien al je online bestelde pakketje mee. En onlangs kozen ook wij voor dat duurzaam vervoersmiddel: een elektrische fiets met 3000 liter aan laadruimte. Ideaal om europallets met hout of kleine benodigdheden op een emissievrije manier van punt A naar B te brengen. En ook jij kan hem binnenkort in regio Antwerpen spotten, want we wrapten hem volledig in het I love hout-thema!

EEN HART VAN HOUT ÉN EEN HART VOOR DE NATUUR

Onze nieuwe cargobike is niet enkel praktisch, maar rijdt ook volledig uitstootvrij. Daarom besparen we met deze fiets heel wat CO2-uitstoot per jaar. Het perfecte alternatief dus voor vervoersmiddelen op klassieke brandstoffen.